>>   Startsida

        >>   Kontakta oss

        >>   Om företaget

        >>   Kunder

        >>   Trafiksäkerhetspolicy

        >>   Affärsidé

        >>   Jobba hos oss

 

>> Nyheter

Läs mer om vad som händer hos oss...

 

>> Bildgalleri

Maskinpark, utförda arbeten mm

 

........................................................

 

 

 

 

AFS logga__

 

Om företaget

 

Vår historia

 

Kenth Möller's Entreprenad AB grundades i början på 90-talet.

Samtidigt köpte han sin första grävmaskin och inledde ett samarbete med Schaktcentralen som då var en ekonomisk förening, men som sedermera kom att bli Schakt i Väst AB. Ända sedan starten har Kenth drivit sin firma på Hisingen, kunderna finns över hela Storgöteborg.

 

2007 kom sonen Joakim in i verksamheten, vi skaffade vår första lastbil med släp, och blev medlem i Göteborgs Lastbilscentral GLC, och sedan dess har såväl maskinparken som personalstyrkan breddats. Även Kenths andra son Fredrik jobbar numera i firman och utgör därmed en del av den sammanlagda medarbetarskaran på nio personer.

Maskinparken omfattar fyra lastbilar med släp.

 

Erfaren Personal

 

Vi utför allt ifrån plantering till murning och har ett bra samarbete med ett flertal beträffande markanläggning, berättar Kenth Möller och vill samtidigt passa på att framhålla sina medarbetare.

- de har mycket god erfarenhet av branchen och är väldigt självgående. De är ansvarsfulla och har en god kontakt med kunderna.

 

hela personalstyrkan är välutbildad och innehar  samtliga kurser och krav av Vägverket som t ex eco-driving och miljö samt YKB yrkeskompetens bevis för de maskiner som verkar inom branchen för att helt enkelt bli ännu bättre och säkrare chaufförer/yrkesmän.

 

Tung Aktör

 

Kenth Möller's Entreprenad utför schaktarbeten, dräneringar, planeringar, rivningar och transporter, samt erbjuder försäljning av jord och grusprodukter.

Samarbetet med Schakt i Väst och GLC möjliggör totallösningar inom mark, anläggning och transport som kräver speciella tillstånd.

Kenth Möller är själv ordförande i Schakt i Väst AB sedan 2005, en organisation som omfattar ett hundratal aktörer och fungerar som leverantörer beträffande både maskiner och lastbilar.

Tillsammans förfogar man över ca 250 enheter och är därmed en stor aktör i Göteborgsområdet. Utifrån sina resurser förmedlar man uppdrag till sina medlemmar.

 

 

 

 

 

Copyright ® 1993-2013 kmollers.se