>>   Startsida

        >>   Kontakta oss

        >>  Om företaget

        >>   Kunder

        >>   Trafiksäkerhetspolicy

        >>   Affärsidé

        >>   Jobba hos oss

 

>> Nyheter

Läs mer om vad som händer hos oss...

 

>> Bildgalleri

Maskinpark, utförda arbeten mm

 

........................................................

 

 

 

 

 

Affärsidé

 

Kenth Möller's Entreprenad AB

Ska med hjälp av välutbildad och engagerad personal samt välutrustad modern fordonspark vara en effektiv leverantör av fordon, grävmaskiner och personal inom Stor Göteborg.

 

Genom att placera kunden i centrum och tillhandahålla välutbildad engagerad personal sträva efter att skapa gemensam lönsamhet och god avkastning till våra kunder på ett professionellt sätt.

 

vi arbetar inte enbart med stora kunder, tvärt om. Bland våra kunder finns allt från privatpersoner och småföretagare till Sveriges ledande företag. Vår kunskap och närhet till de stora leverantörerna och samarbetspartners är till fördel även för våra minsta kunder, oavsett hur stort eller litet uppdraget är kan vi alltid hitta rätt fordon, grävmaskiner och personal för att ge dig trygghet.

 

MILJÖ

Vi känner ett stort miljö ansvar.

Genom vårt medlemskap i GLC (Göteborgs Lastbils Central), och  vårt engagemang Schakt i Väst bedrivs ett aktivt miljö -och kvalitetssäkringsarbete av verksamheten i företaget. Detta för att kunna vara en leverantör till Göteborgs Stad och till de ledande byggföretagen i branchen som verkar runt oss.

 

 

 

 

Copyright ® 1993-2013 kmollers.se