>>   Startsida

        >>   Kontakta oss

        >>  Om företaget

        >>   Kunder

        >>   Trafiksäkerhetspolicy

        >>   Affärsidé

        >>   Jobba hos oss

 

>> Nyheter

Läs mer om vad som händer hos oss...

 

>> Bildgalleri

Maskinpark, utförda arbeten mm

 

........................................................

 

 

 

 

 

Härliga kunder

 

Samarbetspartners

 

Kenth Möller's Entreprenad samarbetar med ett flertar aktörer i Göteborgsområdet. t ex Svevia, Carlbergs,Lysegården sand och trä. RGS 90, P-G Mark, Green Landscaping, Torslanda Entreprenad, Mark och Energibyggarna, Tölö Mark och Miljö, för att bara nämna några av dem.

För Svevia som är en betydande kund för oss utför vi i första hand asfaltstransporter med en så kallad lastväxlare, bil och släp som servar läggarlagen på de större arbetsplatserna och en sprider som nyligen införskaffades för att serva ett handläggnings gäng, men som snabbt kan ställa om till att bli bil och släp för att stötta upp vid de mer massa krävnande arbetsplatserna. Vintertid utför vi vinterväghållning i Göteborgsområdet för Svevia och Göteborgs Stad.

Ytterligare ett  special ekipage har vi på Lysegården Sand och Trä AB där vi transporterar stora mängder sand och jord till kunder i stort sett hela Väst Sverige.

Lysegården är en av de bästa leverantörerna när det gäller olika sorters sand och jordprodukter, inte minst till golfbanorna samt kunder med kravspecifikationer utöver det vanliga t ex matjord.

 

 

Copyright ® 1993-2013 kmollers.se